CINTA IZZAMIR PADA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 25 Nov. 2015 – “Sejak dari kecil lagi cinta dan impiannya untuk melanjutkan pelajaran hanya di Universiti Sains Malaysia (USM). Sebaik diberitahu dia bejaya ke USM, dia menjerit kepada saya kerana terlalu gembira.’’ Demikian luahan sayu ibu kepada Allayarham Muhamad Izzamir Nabihan A. Majid, Puan Suriati Omar ketika menceritakan memori manis yang ditinggalkan anaknya yang disifatkan amat sukar untuk beliau dan keluarga lupakan.