USM SOKONG PENGHARAMAN VAPE DI KAMPUS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 23 November 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) menyokong penuh usaha mengharamkan penggunaan vape di kampus universiti. Naib Canselor USM Profesor Dato' Dr. Omar Osman berkata, pihaknya menyokong penuh usaha ini apatah lagi USM sudah lama mewartakan seluruh premis kampusnya termasuk di Nibong Tebal, Bertam dan Kubang Kerian Kelantan sebagai kawasan larangan merokok.