USM KAMPUS KESIHATAN UNGGULI KEJOHANAN BOWLING - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KOTA BHARU, 22 November 2015 - Pasukan bowling Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan mengungguli pentas akhir pertandingan bowling anjuran UiTM Kampus Kota Bahru dengan menewaskan empat pasukan lain yang turut bertanding dengan jatuhan pin sebanyak 1191. Pertandingan yang berlangsung di KB Mall Bowling Arena disertai oleh Universiti Malaya (UM), UiTM Kampus Machang, UiTM Kampus Kota Bharu, Universiti Malaysia Kelantan (UMK) dan USM Kampus Kesihatan.