USM KAMPUS KESIHATAN DAPAT PENSIJILAN SEMULA AMALAN PERSEKITARAN BERKUALITI QE/5S - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 20 November 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan telah melakar satu lagi sejarah apabila berjaya mendapat pensijilan untuk kali ketiga amalan persekitaran berkualiti 5S. Hal ini adalah setelah Juruaudit Perbadanan Produktiviti Malaysia (MPC), Nik Faizal Bin Nik Ahmad dan Kartin Haslinda Binti Che Mat mengadakan lawatan ke Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan untuk audit pensijilan semula amalan persekitaran berkualiti 5S.