USM JUARA UKM-YSD SUSTAINABILITY CHALLENGE 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 24 November 2015 - Pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) melalui PP Kejuruteraan Mekanik, Teh Wei Huai dan Kaw Meng Chung telah mengharumkan nama USM apabila menjadi juara UKM-YSD Sustainability Challenge 2015 yang diadakan di Hotel Puri Pujangga, UKM, Bangi Selangor baru-baru ini yang bertemakan Kelestarian Minyak Sawit. 10 pasukan telah tersenarai sebagai finalis bagi pertandingan ini yang terdiri daripada institusi pendidikan tinggi iaitu dari USM, UKM, UNIMAP, UiTM dan UMS.