RAKAN MASJID ANJUR PROGRAM SEMARAK SUNNAH MEMANAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 23 Nov 2015 - Rakan Masjid Pusat Islam Kampus Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM) menganjurkan program "Menyemarak Sunnah Memanah" di Padang Kawad melalui aktiviti Bengkel Asas Memanah (Siri-1). Memanah merupakan sunnah dalam bersukan yang digalakkan oleh Rasulullah SAW yang mampu membina masyarakat sihat sejahtera.