PROGRAM KHIDMAT KOMUNITI KOR SISPA KUKUH JATI DIRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 22 November 2015 - Seramai 30 orang pelatih dari Kor Sispa Jabatan Pertahanan Awam Malaysia (JPAM) Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan telah mengadakan program komuniti bersama anak-anak yatim dan pengukuhan jati diri bertempat di Kem Sri Telong, Bachok Kelantan.