PELAJAR USM BERBAKTI DI KEMBOJA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN 24 November 2015 – Seramai 17 orang pelajar Pusat Pengajian Sains Perubatan dan Sains Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM) telah mengikuti misi kesukarelawan di perkampungan Muslim, Kg. Chouk Kranyah, Wilayah Kg. Chhnang, Kemboja dalam program Cambodia: A Life Time’s Change.