WARGA EMAS ANTARA KUMPULAN PERTAMA PEROLEH IJAZAH SARJANA MUDA KERJA SOSIAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 18 November 2015 – Seorang warga emas berusia 63 tahun membuktikan usia bukan satu penghalang baginya untuk mencapai kejayaan dalam akademik apabila menerima Ijazah Sarjana Muda Kerja Sosial pada Majlis Konvokesyen Universiti Sains Malaysia (USM) ke-52 di sini, hari ini. Pada majlis ini, Ooi Lay Geok, 63, berasal dari Sungai Nibong, Pulau Pinang, gembira apabila berjaya menggenggam segulung ijazah dalam tempoh empat tahun.