SISWAZAH PUJI KELANCARAN KONVOKESYEN KE-52 USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 19 November 2015 - Upacara Konvokesyen Universiti Sains Malaysia (USM) pada tahun ini telah memperlihatkan seramai 5,665 orang para siswazah dari Menara Ilmu tercinta ini menggenggam segulung ijazah yang diimpikan. Menurut siswazah ijazah Doktor Perubatan Muhammad Hafeezat Ramzee Azlan, 24, selain upacara konvokesyen yang diadakan, ConvEx pada tahun ini lebih menarik dan meriah berbanding yang terdahulu.