RAZALI ISMAIL SERU SISWAZAH BERSYUKUR DAN SENTIASA PERTAHAN INTEGRITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 18 November 2015 – Dengan pelbagai kemelut yang berlaku di seluruh dunia, para siswazah hari ini perlu bersyukur dan menghargai apa yang dinikmati sekarang ini kerana masih terdapat ramai yang tidak berpeluang untuk mendapatkan pendidikan di seluruh dunia dan menghadapi kesukaran dalam hidup.