PESERTA PERINTIS KURSUS TERAPI KESEIMBANGAN BADAN DAN STROK TERIMA SIJIL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 19 November 2015 – Unit Rehabilitasi Keseimbangan Badan Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK), Universiti Sains Malaysia (USM) telah menganjurkan Kursus Sijil Terapi Keseimbangan Badan dan Strok Siri 1 selama enam minggu bermula pada 1 Oktober hingga 19 November 2015. Kursus yang pertama kali diadakan ini disertai oleh 20 orang peserta yang terdiri daripada golongan orang kurang upaya (OKU), ibu tunggal serta orang awam.