PERTEMUAN ALUMNI DAN SISWA PERKUKUH BIDANG KEUSAHAWANAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 18 November 2105 – Unit Keusahawanan Pelajar, Bahagian Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni (BHEPA) terus mengorak langkah dalam memantapkan aspek keusahawanan dalam kalangan pelajar melalui Students and Alumni Bonding Programme yang mengumpulkan usahawan dalam kalangan pelajar USM sedia ada dan juga usahawan dalam kalangan Alumni USM daripada tahun pengajian dan bergraduasi yang berbeza.