PELAJAR USM RANGKUL ANUGERAH OLIMPIK COCA COLA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 20 November 2015 – Pemenang tiga pingat emas Sukan SEA 2015 dalam acara memanah Fatin Nurfatehah Mat Salleh yang juga pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) telah merangkul Anugerah Olimpik 2015 tajaan Coca-Cola baru-baru ini di Kuala Lumpur. Fatin Nurfatehah, sicilik yang berjiwa besar berasal dari Kota Kinabalu, Sabah ini adalah pelajar tahun pertama jurusan Sains Sukan, Pusat Pengajian Sains Perubatan (PPSP) dan telah mengungguli gelaran itu apabila dicalonkan oleh Majlis Olimpik Negara (MOM) di atas sumbangan mengharumkan nama Malaysia.