USM TERIMA PENGIKTIRAFAN ANTARA TIGA FINALIS BEST ACADEMIA-INDUSTRY COLLABORATION AWARD 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUALA LUMPUR, 13 November 2015 - USM-Toray Industries (M) Sdn Bhd menerima pengiktirafan apabila berada dalam tiga finalis Best Academia-Industry Collaboration Award 2015 bersempena dengan Malaysia 100 Leading Graduate Employers Awards Night 2015 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) kelmarin.