SENAMAN TAI CHI SEMBUNYI PELBAGAI NIKMAT KESIHATAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 11 November 2015 - Tai Chi yang juga dikenali sebagai "Meditasi Dalam Gerakan" merupakan satu bentuk senaman yang telah dijadikan sebagai aktiviti senaman tetap mingguan sejak beberapa tahun yang lalu di Pusat Sejahtera Universiti Sains Malaysia (USM).