MINAT KETENTERAAN SEJAK KECIL DORONG UNTUK BERJAYA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 14 November 2015 – Minat bidang ketenteraan sejak dari kecil mendorong saya untuk melibatkan diri dalam Pasukan Latihan Pegawai Simpanan (PALAPES) apabila berjaya menjejakkan kaki ke universiti tiga tahun lalu. Demikin kata pelajar tahun empat Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan, Universiti Sains Malaysia (USM), Muhamad Fikri Hamidun ysng menerima Anugerah Terbaik Ketenteraan bagi kategori PALAPES Tentera Laut.