MENTERI INDONESIA ANTARA PENERIMA IJAZAH KEHORMAT SEMPENA UPACARA KONVOKESYEN KE-52 USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 15 November 2015 – Menteri Riset, Teknologi dan Pendidikan Tinggi Indonesia, Profesor Dr. H. Mohamad Nasir dan Chairman, K.L.E. Society India, Dr. Prabhakar Basaprabhu Kore adalah antara penerima Ijazah Kehormat Doktor Pendidikan sempena Upacara Konvokesyen ke-52 Universiti Sains Malaysia (USM) yang akan bermula Selasa depan.