108 TERIMA ANUGERAH MANIKAYU PERINGKAT NEGERI KUMPULAN KELANASISWA MALAYSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 15 November 2015 – Seramai 108 pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) menerima penganugerahan Manikayu Peringkat Negeri Kumpulan Latihan Kelanasiswa Malaysia Kali ke-2 yang telah berlangsung di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) pada 14 November 2015.