USM LAHIRKAN PROFESOR TERBAIK DALAM PENGKOMERSIALAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 12 November 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pejabat Inovasi dan Pengkomersialan (ICO) dengan kerjasama USAINS Holdings Sdn Bhd (USAINS) bakal melahirkan ahli akademik dan juga profesor terbaik dalam bidang pengkomersialan hasil penyelidikan.