USM DAN PSU JALIN KERJASAMA JANGKA PANJANG DALAM SAINS FORENSIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 8 November 2015 - Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK), Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Persatuan Pelajar Sains Forensik (FOSSA) mengadakan lawatan ke Prince of Songkla University (PSU) bagi menjalinkan kerjasama dalam bidang Sains Forensik. Program yang disertai 17 pelajar Sarjana Muda dan 9 pelajar Sarjana bersama dua pensyarah Sains Forensik juga akan membentangkan kertas kerja di samping memperkukuhkan hubungan dua hala khususnya dalam bidang forensik.