PROJEK KOMUNIKASI@10 USM – BANTU OKU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PENGKALAN CHEPA, 9 November 2015 – Projek Pusat Pengajian Komunikasi Universiti Sains Malaysia (USM) bersama Yayasan Orang Kurang Upaya Kelantan (YOKUK) yang dianjurkan oleh pelajar tahun akhir kursus Komunikasi Pemujukan berusaha meningkatkan kesedaran komuniti terhadap kebajikan, kelestarian dan kewangan melalui hubungan antara organisasi kerajaan dan badan-badan NGO serta orang perseorangan bagi membantu golongan orang kurang upaya.