PASUKAN BOLASEPAK VETERAN USM DIRAIKAN SEMPENA JOHAN SUKUM 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 5 November 2015 – Sempena meraikan kejayaan pasukan bolasepak veteran Universiti Sains Malaysia (USM) yang menjuarai kejohanan sukan staf (SUKUM 2015) baru-baru ini di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam, satu jamuan makan malam penghargaan dianjurkan kepada para pemain dan pihak pengurusan.