IBUBAPA PERLU DALAMI PERKHIDMATAN ANAK BERKEPERLUAN KHAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, November 2015 – Ibu bapa yang mempunyai anak berkeperluan khas perlu tahu tentang perkhidmatan sama ada yang ditawarkan oleh badan-badan kerajaan, swasta atau pertubuhan-pertubuhan sukarela untuk lebih memahami serta mendapat khidmat sokongan dari segi moral dan material.