BERDAYA SAING DAN DISIPLIN TINGGI PENENTU KEJAYAAN MAHASISWA, KATA NC - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 13 November 2015 – Kejayaan mahasiswa kini tidak sahaja dilihat dari segi intelektual tetapi mempunyai keupayaan berdaya saing serta tahap disiplin yang tinggi. Bersesuaian dengan Pelan Strategik Pengajian Tinggi Negara (PSPTN) yang digubal secara komprehensif dan holistik demi melestari dan memperkasakan institusi pengajian tinggi, aspek tersebut menjadi agenda utama kayu pengukur kepada pegawai-pegawai muda dalam menentukan prospek masa hadapan mereka.