Risk factors for the development and progression of diabetic nephropathy - Hussin, Ahmad Munawwir (2002)
Factor-faktor risiko yang menyebabkan terjadinya nefropathi diabetes dan menyumbang kepada kemerosotannya. Satu kajian telah dijalankan di Hospital Universiti Sains Malaysia dari tahun 1997 hingga 2000 untuk mengkaji factor-faktor risiko terhadap terjadinya nefropathi diabetes dan menyumbang kepada kemerosotannya di kalangan pesakit diabetes.