USM SUMBANG KOMPUTER, CERIAKAN PELAJAR TERKESAN BANJIR 2014 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 5 November 2015 - Kor Sukarelawan dan kakitangan Universiti Sains Malaysia (USM) memberi sumbangan sejumlah 20 unit komputer kepada Sekolah Kebangsaan Pasir Tumbuh Gua Musang, Kelantan semalam menceriakan pelajar sekolah tersebut dalam Ops Komputer. Menurut Pengarah Bahagian Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni (BHEPPA), Dr. Nazarudin Zainun, operasi ini merupakan program sukarelawan berterusan ekoran banjir besar yang melanda Kelantan pada tahun lalu.