PUPUK SEMANGAT KESUKARELAWANAN DALAM KALANGAN PELAJAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 5 Oktober 2015 – Budaya kesukarelawanan di kalangan pelajar perlu disemai dalam usaha melahirkan pelajar yang cemerlang dari segi akademik malah juga dalam menyumbang bakti kepada masyarakat. Menyedari hal ini, Sekretariat Sukarelawan Kampus Kesihatan, Universiti Sains Malaysia mengadakan Program "Spray Me for Unity" bertempat di Dataran Pelajar, Pusat Pengajian Sains Perubatan. Program yang berlangsung buat kali keempat sejak penubuhannya pada tahun 2012 bertujuan menarik minat mahasiswa menjadi ahli sukarelawan.