PENGERUSI SUHAKAM BINCANG HUBUNGAN HAK ASASI MANUSIA DENGAN PEMBINAAN NEGARA ESOK 6 NOVEMBER 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 5 November 2015 – Orang ramai dijemput mengikuti Syarahan Perdana sempena Hari Integriti bertajuk ‘Relationship Between Human Rights and Nations Building’ pada hari Jumaat, 6 November 2015, jam 9.30 pagi di Dewan Budaya USM Pulau Pinang oleh Pengerusi Suruhanjaya Hak Asasi Malaysia (SUHAKAM), Tan Sri Hasmy Agam yang akan mengupas persoalan tentang hak asasi manusia dan pembinaan sesebuah negara khususnya Malaysia, terbuka kepada orang ramai secara percuma.