PELAJAR USM TERIMA PENGIKTIRAFAN YAYASAN MINDA KEBANGSAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 5 November 2015 – Pelajar Universiti Sains Malaysia (USM), Dayang Nurul Hafizah Ramlee, 22, diiktiraf dan menerima anugerah geran sebanyak RM 10 ribu ringgit yang disampaikan oleh Menteri Pendidikan Tinggi Malaysia, Y.B. Dato’ Seri Idris Jusoh yang mewakili Perdana Menteri Malaysia YAB Dato’ Sri Mohd Najib Tun Hj Abdul Razak dalam majlis Pelancaran Yayasan Minda peringkat Kebangsaan baru-baru ini yang diadakan di Dewan Tun Razak, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC).