JALINAN UKHWAH WARGA USM ANTARA YANG TERBAIK – MANTAN KETUA PUSTAKAWAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 5 November 2015 – Jalinan ukhwah dan konsep bekerja bersama-sama yang diamalkan oleh warga Universiti Sains Malaysia (USM) adalah antara memori yang paling sukar dilupakan, apatah lagi setelah 30 tahun bersama mengerah keringat untuk mambangunkan USM. Mantan Ketua Pustakawan USM, Mohd. Pisol Ghadzali berkata, hubungan erat yang dijalin bukan sekadar di peringkat jabatannya malah ia merangkumi semua peringkat termasuk pengurusan tertinggi Universiti.