GALAKSI R-3 NAIB JOHAN KONVENSYEN KECEMERLANGAN BERPASUKAN KEBANGSAAN 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 5 November 2015 – Kumpulan Galaksi R-3 daripada Universiti Sains Malaysia (USM) menjadi Naib Johan dengan dianugerahi emas tiga bintang dalam Konvensyen Kecemerlangan Berpasukan Peringkat Kebangsaan 2015 kategori Sektor Awam melalui projek Medi-Bike Exerciser. Medi-Bike Exerciser merupakan alat senaman gabungan untuk anggota atas dan anggota bawah supaya aktiviti senaman boleh dijalankan serentak yang mesra pengguna, mudah alih, mampu milik dan telah diperakui selamat digunakan terhadap pesakit dan pengguna lain.