BA JET 2016: MASIH ADA RUANG UNTUK PENAMBAHBAIKAN – AHLI AKDEMIK USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 3 Nov. 2015 – Pembentangan bajet oleh Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak baru-baru ini telah mendapat pelbagai reaksi masyarakat, termasuk daripada pakar-pakar ekonomi dan ahli akademik institusi pengajian tinggi negara. Akademia Universiti Sains Malaysia (USM) yang berkepakaran luas dalam bidang ekonomi sektor awam, Profesor Suresh Narayanan berpendapat, masih banyak ruang untuk penambahbaikan masa hadapan khususnya dalam isu-isu penting yang disifatkan mencabar ekonomi negara.