YDP MPPUSM BANTU MOTIVASI ANAK PELADANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 1 November 2015 – Yang Dipertua Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) Fahmi Fadzli diberi peluang turut serta membantu memberi motivasi anak-anak ahli Lembaga Pertubuhan Peladang daerah Muar/Ledang/Segamat Johor yang berusia di antara 15 ke 18 tahun baru-baru ini. Kem ini diadakan oleh pihak Pertubuhan Peladang kawasan bagi melahirkan anak-anak peladang yang berwawasan dan berketerampilan serta mampu berdaya saing kelak.