WARGA USM KONGSI ILMU ICT BERSAMA ORANG ASLI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 2 November 2015 - Kumpulan Siswa Siswi Darul Ridzuan (KUSISDARI) Universiti Sains Malaysia (USM) dengan kerjasama Pusat Teknologi Pengajaran dan Multimedia (PTPM) mengadakan Program Libatsama Universiti-Komuniti bersama masyarakat orang asli di Sekolah Kebangsaan Batu 7, Tapah, Perak Darul Ridzuan pada 30 Oktober 2015 hingga 1 November 2015.