USM TANDATANGAN PERSEFAHAMAN DENGAN IRA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 31 Oktober 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) nelalui Pusat Kajian Pengurusan Pembangunan Islam (Centre for Islamic Development Studies – ISDEV) baru-baru ini menandatangani Memorandum Persefahaman dengan Islamic Relief Academy (IRA) United Kingdom untuk meningkatkan kolaborasi penyelidikan dan program latihan serta penganjuran persidangan dan makmal akademik.