TeRamPiL PERKASA BAKAT DI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 2 November 2015 – Hasil dari makmal Kanvas Pembangunan Bakat (Akademik & Pengurusan) di bawah sistem latihan USM APEX, Mesyuarat Majlis Pembangunan Sumber Manusia (MPSM) telah bersetuju agar Program TeRamPiL dijadikan sebagai platform kemajuan kerjaya dan kenaikan pangkat bagi staf akademik dan pengurusan USM.