PERTANDINGAN DEBAT PERPADUAN IPT BERPRESTIJ - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 3 November 2015 – Pertandingan Debat Perpaduan Antara Institut Pengajian Tinggi (IPT) yang kali ke-10 menyaksikan untuk pertama kalinya pasukan debat Universiti Sains Malaysia (USM) melangkah ke pentas akhir bersama-sama Universiti Teknologi Mara (UITM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) dan Universiti Teknologi Petronas (UTP).