KEJOHANAN KARATE BUDOKAN TARIK 150 PESERTA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 1 November 2015 - Kejohanan Karate Budokan Universiti Sains Malaysia (USM) anjuran Pelajar Tanpa Asrama (PETAS) dan Kelab Karate USM yang diadakan di Kompleks Belia dan Sukan hari ini berjaya menghimpunkan 150 orang peserta yang terdiri daripada ahli Persatuan Karate Budokan Pulau Pinang termasuk mahasiswa USM Kampus Induk dan Kampus Kejuruteraan.