USM TERUS BANTU GOLONGAN TERKEBAWAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 29 Oktober 2015 – Unit Rehabilitasi Dan Keseimbangan, Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK) Universiti Sains Malaysia (USM) meneruskan agenda membantu golongan terkebawah dalam usaha meningkatkan kemahiran dan menjana pendapatan sendiri dengan menganjurkan Kursus Sijil Terapi Keseimbangan Badan Dan Strok Siri I.