HIJRAH dR. SAM BERKAT DOA IBU DAN ILMU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 Oktober 2015 - Penyanyi Salim Ibrahim atau lebih mesra disapa sebagai dR Sam Rasputin mengakui masih giat mendalami ilmu agama sehingga ke hari ini sebagai penghijrahan diri yang besar. Penyanyi dR. Sam Rasputin terkenal pada era 70-an dan 80-an terkenal dengan lagu 'Saya Anak Malaysia' yang dinyanyikan bersama Band Rasputin dari Negeri Sembilan yang menyanyikan lagu berentak Reggae dengan pakaian-pakaian mengikut fesyen ala Rasta, Bob Marley.