Functional endoscopic sinus surgery : an outcome analysis - Ismail, Rushdan (2001)
lni adalah satu kajian retrospektif yang bertujuan untuk mengkaji keberkesanan pembedahan FESS yang dilakukan di HUSM dan seterusnya untuk mengetahui kepuasan hati pesakit selepas pembedahan. Seramai empat puluh lima orang pesakit telah dikaji. Pesakit telah melengkapi borang pengumpulan data berstruktur untuk memberi penilaian terhadap tanda-tanda penyakit sinus samada sebelum ataupun selepas pembedahan.