WARGA KAMPUS DISERU AMBIL BAHAGIAN PROGRAM DERMA DARAH SENTUHAN QALBU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 28 Oktober 2015 – Pusat Sejahtera Universiti Sains Malaysia (USM) meneruskan lagi usaha murni melalui Kempen Derma Darah – Sentuhan Qalbu yang bertempat di Pusat Sejahtera pada 27 dan 28 Oktober 2015. Pengarah Pusat Sejahtera USM, Dr. Normala Abdul Wahid berkata, kempen selama dua hari ini bertujuan membantu menampung bekalan darah hospital di Pulau Pinang sebagai khidmat masyarakat yang pihak universiti boleh hulurkan kepada komuniti terutamanya hospital yang memerlukan bekalan darah apabila berlakunya kecemasan.