SIRIUS QUARTET NEW YORK ADAKAN KONSERT DAN BENGKEL KONGSI PENGALAMAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 28 Oktober 2015 – Penampilan khas kumpulan Sirius Quartet ke Universiti Sains Malaysia (USM) untuk mengadakan konsert dan bengkel mendapat sambutan hasil inspirasi yang dicetuskan oleh Institut Goethe (GI) Kuala Lumpur yang telah menghubungi Pusat Pengajian Seni USM untuk berkolaborasi bersama untuk acara ini dipersetujui kedua pihak.