PEMBEDAHAN REKONSTRUKTIF BANTU PESAKIT KANSER - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 27 Oktober 2015 – Golongan penghidap kanser payudara di negara ini tidak perlu bimbang lagi kerana kaedah pembentukan semula payudara akan dilakukan melalui pembedahan rekonstruktif bagi memastikan kedua-dua payudara seimbang seperti sedia kala. Menurut Pensyarah Unit Sains Rekonstruktif, Pusat Pengajian Sains Perubatan USM, Dr. Arman Zaharil Mat Saad, pembedahan rekonstruktif akan memberikan keseimbangan kepada badan serta kebebasan memakai pakaian malah membantu memulih emosi pesakit.