KELAS ANTENATAL BANTU PASANGAN TIMANG CAHAYA MATA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 28 Oktober 2015 – Persatuan Jururawat Malaysia (PJM) Cawangan Hospital USM bersama-sama dengan Jabatan Obstetrik dan Ginekologi menganjurkan Kelas Antenatal Mega untuk jururawat yang hamil dan staf Kampus Kesihatan USM untuk memberi pengetahuan dan kemahiran kepada pasangan untuk menyambut kehadiran ahli baru dalam keluarga. Di samping penerangan dan demonstrasi untuk meningkatkan kemahiran peserta, panduan kesihatan tentang ibu-ibu hamil bermula sebelum kehamilan sehingga kelahiran bayi juga diberikan.