Erectile dysfunction patients in Institut Urologi & Nefrologi (IUN), Hospital Kuala Lumpur (HKL) and clinical trial with transuretheral alprostadil (MUSE) - Nasuha, Noor Azam (2001)
Tujuan penyelidikan ini adalah untuk menilai factor-faktor yang menyumbang ke arab 'erectile dysfuction' atau pemyakit mati pucuk di atas pesakit-pesakit yang dirawat di Institut Urologi dan Nefrologi, Hospital Kuala Lumpur di antara 1 hb Mac hingga 31 hb Ogos, 1999. Seramai seratus limapuluh em pat pesakit terlibat dalam penyelidikan ini. Purata umur pesakit adalah 52.68 tahun dengan yang termuda 22 tahun dan tertua 76 tahun. Kebanyakan daripada pesakit ini berumur di antara 45 dan 65 tahun.