USM RANGKUL MAJORITI ANUGERAH MINGGU ALAM BINA 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 25 Oktober 2015 - PP Perumahan, Bangunan dan Perancangan (PPPBP) Universiti Sains Malaysia (USM) melalui pasukan Seni Bina HYDRA merangkul pelbagai anugerah pada Minggu Alam Bina (MAB) tahun 2015 (27th Architectural Student Workshop) di LimKokWing University of Creative Technology, Cyberjaya pada 21 hingga 25 Oktober 2015. Dekan PPPBP, Profesor Aldrin Abdullah berkata, ini adalah kejayaan cemerlang USM kerana acara ini disertai oleh 15 buah institusi pendidikan yang menawarkan kursus Seni Bina.