RAWATAN PERUBATAN MODEN JUGA IKUT KAEDAH ISLAM - MUFTI TERENGGANU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 22 Oktober 2015 - Ramai yang keliru dengan istilah rawatan Islam dengan beranggapan terhad kepada rawatan alternatif yang menggunakan ayat-ayat Al-Quran dan hadis sebagai doa sedangkan rawatan oleh pakar perubatan di klinik dan hospital juga termasuk di dalam rawatan Islam bahkan ia lebih patut diutamakan.