PELUANG BELAJAR SAINS BERSAMA-SAMA PELAJAR DARI JEPUN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 22 Oktober 2015 – Para pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (P) St. George dan Penang Free School hari ini berpeluang belajar sains bersama-sama dengan pelajar Yokohama Science Frontier High School (YSFHS) , Jepun di Dewan Persidangan Canselori, Universiti Sains Malaysia (USM). Program pemindahan ilmu dan juga perkongsian hasil penyelidikan ini kepada pelajar sekolah di Pulau Pinang ini adalah acara tahunan YSFHS yang diadakan sejak lima tahun lalu.